Iedereen kent Buurman & Buurman wel. Jarenlang bewezen de kameraden de waarde van het gezegde 'een goede buur is beter dan een verre vriend'. In hun tv-programma, dat is uitgeroepen tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop in de show 'A je to!' voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Buurman & Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan. Dus gaan ze op mollenjacht. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of misschien toch niet.

Op woensdag 27 december is 'A je to!' bij Cool in Heerhugowaard te zien om 14:00 en om 16:00 uur. De show duurt ongeveer een uur. Kaartjes kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via coolkunstencultuur.nl of aan de balie.
Pin It
Bekeken: 3742x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/