Bij Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk is het na de kerstdagen allesbehalve ZAAI voor de rest van de vakantie.  Het museum in Broek op Langedijk creëert van woensdag 27 december tot en met zondag 7 januari nog een lekkere dosis gezelligheid.

Tijdens de 'Warme Winterdagen' staan gezelligheid en lekker eten centraal. Bij binnenkomst wordt een voucher verstrekt voor een gratis warm drankje en een winters gerechtje in het restaurant. Oude tijden worden opgeroepen door mensen in klederdracht, er is een winters proeverijtje en er kunnen oude spelletjes gespeeld worden.

Verder kunnen bezoekers dagelijks zelf brood bakken op een kampvuur, al luisterend naar verhalen over vroeger. Er kan met warme chocomelk gelounged worden in de lighallen en natuurlijk kunnen bezoekers varen en de veiling bijwonen.

Op bepaalde dagen zijn er extra activiteiten, zoals op woensdag 3 januari kinderknutselen, op donderdagen en vrijdagen zelf een potje vullen met zoet-zure rode kool om mee naar huis te nemen en kaarsen maken woensdagen en donderdagen.

En dan zijn er de Palingrokerij op woensdagen en de Skroiversgroep op de zaterdagen. De groep vertelt West-Friese verhalen, dragen rijmen voor en zingen liedjes.

Kijk voor het hele programma op museumbroekerveiling.nl.
Pin It
Bekeken: 1914x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/