Op zondag 31 december organiseert Palm Beach & Events in Heerhugowaard het nieuwjaarsfeest 'Waarom Daarom NYE'. Of je nou een slecht of geweldig jaar afsluit, het kan knallend in Palm Beach aan het Strand van Luna. "Waarom? Nou gewoon daarom!"

Na edities in onder andere de Maassilo, Club Blu, Paard van Troje, komt het succesvolle concept voor het eerst naar het noorden. Een 'dikke dikke squad' aan artiesten en dj's komt mee voor eclectische en urban tunes.

Early Bird en Two Lady tickets kosten 15 euro per stuk, en Group Tickets voor 5 personen totaal 50 euro. De prijs voor de normale tickets en de tijden zijn nog niet bekendgemaakt. Er is ook een VIP-ruimte met arrangement. Meer info op palmbeachheerhugowaard.nl en op Facebook.
Pin It
Bekeken: 3552x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/