Op vrijdag 29 december presenteert Cool in Heerhugowaard het weergaloze  spektakel 'The Christmas Show'. De Ierse dansgroep Rhythm of the Dance levert met deze Christmas special een wervelende avond vol muziek, fantastische kostuums en opzwepende dans.

In Rhythm of the Dance brengen jonge Ierse topartiesten - met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar - op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht.

De showgroep trok in de afgelopen 16 jaar al meer dan 12 miljoen toeschouwers uit 51 verschillende landen. Verwacht veel kostuumwisselingen, getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en een onvermoeibare dansgroep, waarvan een deel te zien was in de befaamde Riverdance shows.

The Christmas Show begint om 20:15 uur en de laatste 1e Rang kaarten zijn nog te koop voor 35 euro via coolheerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2668x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/