Cool in Heerhugowaard komt in februari 2018 terug met Route 65, de culturele route voor 65-plussers, waarbij een maand lang overdag activiteiten worden georganiseerd. Deze keer is Groot-Brittannië het focuspunt. De kaartverkoop start donderdag 4 januari.

Voor de Britse Route 65 zijn weer vele activiteiten gepland. Maak kennis met de iconen van de BritArt, geniet van muziektheater met Romeo & Julia of ga met muziekspecialist Machgiel Bakker mee op reis langs 40 jaar Britpop.

Historicus Maarten van Rossem is ook van de partij. Hij vertelt op humoristische wijze over politieke gebeurtenissen in Groot-Brittannië. Uiteraard worden de smaakpapillen ook bediend. Er is een whiskyproeverij, een ‘English breakfast' en een High Tea.

Op donderdag 1 februari wordt gestart met de High Tea om 14:00 uur. Dit is meteen de introductie waarop de Britse Route 65 wordt toegelicht. Het programma ligt inmiddels bij Cool, Bibliotheek Heerhugowaard, de Pieter Raat Stichting, MET Welzijn en in de HugoHopper, en staat ook online op coolkunstencultuur.nl.

Donderdag 4 januari start de verkoop en is de servicebalie van Cool van 09:00 tot 12:00 uur speciaal en uitsluitend geopend voor kaartverkoop voor Route 65. Café Cool is dan ook open.

Vanwege de grote belangstelling voor de eerdere Route 65 edities wordt tijdig reserveren aanbevolen.
Pin It
Bekeken: 1927x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/