Vrijdag 5 januari houdt Entertainment Producties Doesburg een open dag in buurthuis De Deel te Heerhugowaard. Kinderen kunnen dan gratis de workshops theater en clownerie volgen. De dag wordt afgesloten met de muzikale theatervoorstelling ‘Nieuw Hoofdstuk’.

Kevin Doesburg staat al tien jaar lang in de spotlight. Na al die jaren is het er nu eindelijk van gekomen om een eigen bedrijf voor jong en oud publiek op te zetten. Op de open dag kan iedereen een voorproefje krijgen van wat Entertainment Producties Doesburg allemaal biedt.

Zelf begon Kevin als leerling bij circusschool Tefredo. "Het leuke aan clownerie is, dat het niet alleen gaat om grappig zijn, maar om een bepaalde manier van contact maken met het publiek." Naast clownerie doet hij ook theater. Hij heeft zelf een aantal stukken geschreven en opgevoerd, zoals ‘Heerhugowaard in de Oorlog’ en ‘Lariekoek’.

"Door op praktische wijze te hebben geleerd wat theater voor mijzelf inhoudt, lijkt het me enorm leuk om deze ideeën anderen te laten zien, door middel van bijvoorbeeld een theaterworkshop. Dit zullen we dan ook doen bij de open dag op vrijdag 5 januari", aldus Kevin.

In de theaterworkshop, die plaatsvindt van 12:30 tot 14:00 uur, wordt de basiskneepjes van het vak bijgebracht. Dat zelfde gebeurt van 14:30 tot 16:00 uur voor clownerie.

Kevin sluit samen met een aantal theater- en circusvrienden de dag af met de voorstelling ‘Nieuw Hoofdstuk’. Om 19:00 uur gaan de deuren open en om 19:30 uur. Kaartjes kosten 3 euro. Het adres van Buurthuis de Deel is Jan Glijnisweg 43 te Heerhugowaard.

Voor meer informatie en/of vragen , bel 06-41674139 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2694x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/