Op woensdag 10 januari start een nieuwe leeskring in Heerhugowaardse Buurthuis de Ezel. De leeskring is bedoeld voor mensen die moeite hebben met lezen en graag gezellig met anderen wil oefenen. Aan bod komen boeken voor volwassenen in eenvoudig Nederlands. Natuurlijk staat de koffie klaar.

De leeskring komt van 10 januari tot en met 30 mei op woensdagen bij elkaar, telkens van 9:30 uur tot 11:00 uur. Deelname is gratis en je kunst zo binnenlopen.

Voor meer informatie, bel Hanneke, Louise of Ingrid: 072 – 5764800 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het buurthuis is gelegen in het Fabritiuspark, vlakbij winkelcentrum aan de Berckheidelaan.

 
Pin It
Bekeken: 1987x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/