Dinsdag was de sluitingsdatum voor de inschrijving van nieuwe politieke partijen voor de Langedijker gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Dit jaar heeft zich één nieuwe partij aangemeld: Senioren Langedijk.

Lokale partijen die zich eerder in Langedijk hebben geregistreerd, kunnen weer gewoon meedoen met de lokale verkiezingen. Dat geldt ook voor partijen die aan de verkiezingen voor de Tweede Kamerverkiezingen en Provinciale Staten hebben meegedaan.

Aanmelden voor de verkiezingen kan tot en met 5 februari, met inlevering van bijbehorende documenten waaronder een geldige kandidatenlijst. Daarna wordt de kieslijst definitief gemaakt.

Naar verwachting doen de volgende partijen mee: Dorpsbelang Langedijk, VVD, Kleurrijk Langedijk, Hart voor Langedijk- D66, CDA, GroenLinks, Partij van de Arbeid, ChristenUnie en dus Senioren Langedijk.

De nieuwe partij zoekt overigens nog leden.
Pin It
Bekeken: 3462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/