Heerhugowaard Sport N.V. organiseert samen met lokale sportverenigingen van 11 januari tot en met 12 april de Sport Roulette in de Waardergolf. Dit is een project waarbij vrijwel iedere donderdag een andere sport wordt aangeboden aan kinderen van 6 tot en met 13 jaar.

Op 11 januari wordt afgetrapt met voetbal. Op de donderdagen erop volgen turnen, de Braziliaanse dans/vechtsport capoeira, volleybal, tennis, softbal en tafeltennis. Na een weekje pauze komen vanaf 8 maart voorbij atletiek, freerunning, handbal, kickboksen, basketbal en tot slot op 12 april bootcamp.

Sport Roulette duurt telkens van 16:15 tot 17:45 uur. Deelname is gratis. Per middag kunnen 25 kinderen meedoen, dus wacht niet lang met inschrijven. Dit kan via de receptie van de Waardergolf en via heerhugowaardsport.nl.
Pin It
Bekeken: 2824x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/