Vrijdag 12 januari organiseert Palm Beach in Heerhugowaard 'Palm Live', het grootste nieuwjaarsfeest van Noord-Holland. Het nieuwe jaar wordt gevierd spetterende optredens van onder andere Tino Martin, Pascal Redeker en de Sesam Sensation Band. De Red Room en het restaurant zijn open om te relaxen en te genieten van een hapje en een drankje.

Palm Live begint om 20:00 uur. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Die kosten slechts 5 euro, inclusief consumptiemunt (excl. fee), en zijn te koop via palmbeachheerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2616x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/