Zondag 14 januari staat er in De Burg Gastvrij in Noord-Scharwoude 'Poëzie op het Menu': dineren voor maar 25 euro per persoon en ondertussen genieten van de mooiste poëzie uit de regio en ook daarbuiten. Het diner begint om 18:00 uur.

Tijdens het drie-gangen-keuzemenu lezen verschillende amateurdichters voor zodat aanwezigen kunnen genieten van zowel lekker eten als mooie pareltjes op poëziegebied. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Voorafgaand krijgen dichtliefhebbers de kans om vanaf 16:00 uur samen met de auteurs van de bloemlezing 'Winterse Poëzie' gedichten voor te dragen uit de gelijknamige bundel. Ook eigen werk is welkom. Opgeven kan bij Uitgeverij Leessst en wie weet is de uitgeverij wel geïnteresseerd in publicatie.

Het voorprogramma kost 19,95 euro, inclusief twee consumptiebonnen, lekkere hapjes en de bundel Winterse Poëzie. Partners betalen 9,95 euro.  Aanmelden voor het diner en het voorprogramma kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2622x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/