Deze kerstvakantie heeft Circus Sijm zijn kamp opgeslagen bij het Strand van Luna in Heerhugowaard, maar is genoodzaakt de twee geplande voorstellingen op woensdagmiddag af te lasten.

De KNMI verwacht op die dag een zware westerstorm en geeft hiervoor een code oranje af.  Windkracht 9 tot 10, stevige buien en onweer zullen volgens het meteorologisch instituut langs de Noord-Hollandse kust razen.

De directie van het circus heeft dinsdagochtend besloten de voorstellingen van woensdag om 12:30 uur en 16:00 uur te annuleren. Bezoekers die kaartjes hebben voor deze voorstellingen worden verzocht contact op te nemen met het circus.
Pin It
Bekeken: 2498x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/