In de serie De Ochtenden van bibliotheek Heerhugowaard centrum is op donderdag 18 januari aan de beurt Benno Graas. Hij zal vertellen over de spannende roadtrip dwars door Afrika en Europa, die hij maakte met zijn vrouw en zijn trouwe oude motor.

Een jaar lang trokken de vrachtwagenmonteur en zijn vrouw op een 350cc Royal Enfield met aanhanger van het zuiden van Afrika naar huis. De 43.000 km lange reis zorgde voor ongelooflijke situaties, prachtige beelden en een geweldig verhaal, mede doordat zijn motor te licht bleek.

Benno vertelt over volksstammen, kamperen in de wildernis, het al of niet aanwezig zijn van wegen en het rijdend houden van zijn motor.

Over deze bijzondere Afrika-reis schreef de monteur het boek "Het aarden Beest", dat werd uitgeroepen tot beste reisverhaal. Het boek is te koop via graasuitgever.nl.

De Ochtenden is een maandelijkse bijeenkomst tussen 10:00 en 12:00 uur met cultuur en informatie, waarop senioren elkaar op ongedwongen wijze kunnen ontmoeten.

De toegang is 3 euro inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice (betalen met pin).
Pin It
Bekeken: 2409x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/