Van maandag 15 tot en met zaterdag 20 januari organiseert Cool in Heerhugowaard de 'Week van de Proefles', met voor jong en oud allemaal gratis proeflessen muziek en de mogelijkheid om instrumenten uit te proberen.

Binnenkort gaan veel cursussen van Cool van start. Van de meeste is van 15 tot en met 19 januari een sneak preview, waarbij je direct mee kunt doen. Zo is er een proefles van Muziek op Schoot, De Musicalklas, beginnende dj's, de basiscursus fotografie, het Seniorenkoor Surplus.

Op zaterdag 20 januari zet Cool van 13:00 tot 15:00 uur de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen tijdens de Instrumentenproeverij.

Het complete programma is te vinden op coolkunstencultuur.nl en de flyer, op te halen bij de servicebalie van Cool. Voor de proeflessen dien je je van tevoren op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de Instrumentenproeverij is aanmelden niet nodig. (foto: Frits de Beer)
Pin It
Bekeken: 1951x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/