Gemeente Heerhugowaard is gestart met een (brom)fietsenopruimactie bij het station, maar biedt eigenaren drie dagen extra tijd om hun gelabelde fiets alsnog weg te halen: de actie is nu op dinsdag 9 januari.

Fietswrakken en fout gestalde (brom)fietsen bij het Waardse station worden regelmatig verwijderd om chaos te voorkomen, net als weesfietsen - fietsen die minstens 14 dagen staan. Eerst krijgen ze een label ter waarschuwing. De eigenaar heeft dan nog twee dagen om de tweewieler mee te nemen.

Op gevondenenverloren.nl kan door bijvoorbeeld 'fiets heerhugowaard' in te voeren worden nagegaan welke fietsen geruimd zijn. Ze worden 13 weken lang gestald bij het fietsdepot in Heerhugowaard-Noord, fietswrakken twee weken.

Voor teruggave moeten eigenaren, met het registratienummer van de (brom)fiets voorhanden, naar het gemeentehuis voor een ophaalbrief. Er wordt 20 euro gerekend voor ophaal- en administratiekosten. Met de brief kan men naar het fietsdepot.
Pin It
Bekeken: 2671x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/