KunstNetTV begint dit nieuwe jaar met een portret van de jonge violiste Daphne Kouwets. Bij de maandelijkse Ierse muzieksessies speelt ze regelmatig mee en won op 10 jarige leeftijd in 2014 Alkmaars Talent.

Al op jonge leeftijd start Daphne Kouwets met klassieke vioollessen. Ze heeft gevoel voor het instrument en ontwikkelt zich met hard werken verder door thuis ook de Ierse tunes van haar vader na te spelen.

Het Ierse repertoire heeft al gauw haar voorkeur en het samenspelen met andere liefhebbers van de Ierse muziek vindt ze heerlijk. Jaarlijks volgt ze de fiddleworkshops bij de fiddlersfarm in Oude Niedorp en ook andere workshops met Ierse muziek.

Voor Daphne Kouwets is het spelen van de muziek uit Ierland pure ontspanning; alles vergeten, in het ritme aanhaken, meegaan in een tune waar je altijd wat mee kan en... niet willen stoppen!

KunstNetTV filmde de muzieksessie in Alkmaar,een workshop van de Ierse muziekdocente Hellen Diamond bij de fiddlersfarm en interviewt Daphne Kouwets over haar passie voor de Ierse folk.

Kijk hier voor meer informatie en KunstNetTV programma’s.
Pin It
Bekeken: 2060x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/