Op Eerste Paasdag speelt het Zoldertheater de voorjaarsvoorstelling 'Piepklein' in het eigen theater te Sint Pancras. Piepklein is een grappig en vertederend verhaal voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun (groot)ouders, met toneel, poppenspel en liedjes in een aantrekkelijk boerderij woonkeukendecor.

Het verhaal: de opa van Kiek heeft een boerderij met een koe, een kip, een eend en een geit. Als Kiek op bezoek komt, doet de grote geit een beetje mal. "Sik moet wennen dat ze moeder is geworden", legt opa uit.

Piepklein wordt gespeeld op 1 april om 15.00 uur en kost zes euro per persoon. Reserveren is nodig en kan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 072-5641838. Het Zoldertheater is gelegen aan de Benedenweg 226.
Pin It
Bekeken: 2549x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/