Zaterdag startte het molenseizoen en opende de Museummolen in Schermerhorn haar deuren voor het eerst dit jaar voor publiek. Met het mooie weer wisten veel mensen per fiets of met de auto de molen te vinden.

Dit jaar is een bezoekje leuker dan ooit, want de molen is dit jaar 50 jaar museum. Er is van alles te beleven in de molen. Zo is er vanaf 22 mei een expositie die bezoekers alles leert over de geschiedenis van de molen. Volwassenen kunnen een leuke fotopuzzeltocht maken en de jeugd kan op ontdekkingstocht met de smartphone.

Ook stelt het museum speciaal voor dit jubeljaar een handzaam boekje samen met oude afbeeldingen en leuke weetjes over de molen.

Nabij de molen is onlangs een steiger aangelegd waardoor de molen nu gemakkelijk via het water te bereiken is.

De Museummolen aan de Noordervaart 2 in Schermerhorn is elke dag open van 10:00 uur tot 17:30 uur en vanaf 1 september tot 17:00 uur. De toegang is 4 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot 12 jaar. Meer informatie is te vinden op museummolen.nl (Foto: Joris van Lier)
Pin It
Bekeken: 2725x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/