Vrijdag 13 april gaat Palm Beach van start met Red Room Rehearsals. De Waardse poptempel aan het Strand van Luna helpt artiesten graag met het vinden van een podium, door haar kleine zaal elke tweede vrijdag van de maand vrij ter beschikking te stellen. Nog mooier: de kaartopbrengst is voor de artiesten.

Alles wat met entertainment te maken heeft kan tijdens deze try-out sessies. Dus niet alleen muzikale optredens, maar ook stand-up comedy, cabaret of wie weet wel een paaldans act. Elke editie is er ruimte voor hooguit drie optredens. Wees er snel bij want de boekingen gaan voorspoedig.

Uitgangspunt is dat de artiesten een serieuze try-out neerzetten, hier zelf reclame voor maken en zelf zoveel mogelijk publiek aantrekken. Niet alleen omdat dit bijdraagt aan het optreden en de goede sfeer, maar ook omdat iedere 5 euro voor een kaartje naar de artiesten gaat.

Als er meerdere acts op één avond zijn wordt de opbrengst verdeeld op basis van het aantal personen. Alleen voor zangkoren geldt een uitzondering: zij worden als vereniging als één persoon gerekend, zodat hun aandeel niet buitenproportioneel groot is.

Artiesten dienen zelf (backline)apparatuur mee te nemen. De organisatie zorgt voor de monitors, goed licht & geluid en een geluidstechnicus. Ook worden er video- en geluidsopnamen gemaakt voor de eigen website en sociale media kanalen van Palm beach, waaronder op YouTube. De artiest krijgt een kopie, vrij voor eigen gebruik.

De Red Room opent om 20:00 uur en de try-out sessies van elk een uur starten vanaf 21:00 uur.  Op 13 april trapt de internationaal optredende zangeres Juella, af met eigen werk en covers. Ze wordt afgelost door progrockband Tea Rex met eigen werk en DJ Merow a.k.a. Megan Nelemaat sluit af.

Meer informatie op redroomrehearsals.nl.
Pin It
Bekeken: 3070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/