Zondag 22 april geeft Harmonie Excelsior weer een spetterend voorjaarsconcert. Deze keer vindt het gratis toegankelijke optreden plaats in de gymzaal van de Duizend Eilandenschool in Noord-Scharwoude.

Harmonie Excelsior zal bekende nummers spelen uit Miss Saigon en The Phantom of the Opera en zet met Martenizza van Piet Swerts de lentesfeer perfect neer. Met Our father who art in heaven van J.S. Bach en de statige concertmars Olympica komt een andere klankkleur voorbij en het dampende Rythm forever gaat weer over een hele andere boeg. Ook zullen de drumband en het leerlingenorkest HELLO iets verrassends laten horen.

In de pauze is er het resultaat te proeven van Heel Excelsior Bakt. Alle aanwezigen kunnen de bakkunsten van een aantal leden zelf proeven.

Het concert begint om 13:30 uur en de toegang is gratis. Het adres van de school is Schoolstraat 25, Noord-Scharwoude.
Pin It
Bekeken: 2180x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/