Toen je baby was hing er zo’n knuffel boven je bed waar muziek uitkwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig… De dagen gaan voorbij als een monotone massa. Yentl & De Boer haken hierop in tijdens hun cabaretvoorstelling 'Magie', op donderdag 3 mei in Cool.

Yentl en Christine zijn vooral bekend van hun liedjes en hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Zowel de pers als het publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niets ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidt prijs voor het beste theaterlied met 'Ik heb een man gekend'. Hun debuutvoorstelling 'De snoepwinkel is gesloten' leverde hen een nominatie op voor de Neerlands Hoop.

'Magie' begint om 20:15 uur. Kaartjes van 23 en 27,50 euro zijn te bestellen via coolkunstencultuur.nl en bij de kassa van het theater.
Pin It
Bekeken: 2236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/