Zaterdagavond 12 mei geeft Het Orkest een Voorjaarsconcert in Zalencentrum Concordia te Noord-Scharwoude. Het Orkest bestaat uit houtblazers, koperblazers en slagwerk, en speelt prettig in het gehoor liggende muziek voor alle leeftijden.

Het Orkest is in februari 2017 opgericht door een groep gemotiveerde muzikanten die graag samen muziek maken. De groep komt vanuit de hele regio en is officieel gevestigd in Alkmaar, maar repeteert onder leiding van dirigent Marcel Mooibroek in De Boet in Schoorl.

Aanvang van het concert is om 20:00 uur, de zaal gaat open om 19:30 uur. Kaarten à 5 zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aan de zaal.

Wie zelf een instrument speelt is overigens van harte welkom om zich aan te sluiten. Het Orkest repeteert op dinsdagen tussen 20:00 en 22:00 uur in De Boet.

 
Pin It
Bekeken: 2455x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/