Sara Kroos is snoeihard en ook snoeilief, maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand laat zijn of haar publiek alle hoeken van de theaterzaal zien zoals zij. Na 'Doorgefokt' is het tijd voor een nieuwe cabaretshow en die is op woensdag 16 mei te zijn bij Cool in Heerhugowaard.

Kroos heeft het over wat je waard bent zonder je werk, gezin, je middelen, gedachte veiligheden, het sussen het wegmoffelen. Rauw en onveilig, maar wakker. De nieuwe Kroos gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

De Theaterkrant gaf vijf sterren: "Kroos vergelijkt het leven met een zwabber en de mens met het water op de vloer dat door die zwabber rücksichtslos heen en weer geslingerd wordt. Dat beeld is zowel treffend als komisch", en het AD spreekt van een indrukwekkende rentree.

Zonder Verdoving start om 20:15 uur. Kaartjes kosten 25 of 29,50 euro en zijn te bestellen coolkunstencultuur.nl of aan de balie van het culturele centrum. Je kunt het avondje uit vroeger beginnen met Cool Hapas, en later afsluiten met een Nagenietarrangement.

 
Pin It
Bekeken: 2651x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/