Voor de jongeren die ook graag naar een avondje uit willen organiseert de 16-jarige DJ Roy Gortzak op zaterdag 2 juni voor de eerste keer Passion; een feest voor jongeren vanaf 12 jaar in Club B3 te Sint Pancras.

De eerste editie biedt een podium aan DJ's uit heel Nederland. De line-up bestaat uit niet de minste artiesten zoals Adventureboy, UBI, The Headphone Players en Fate's call. Ook Roy neemt deze avond plaats achter de draaitafel.

De 16-jarige steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken en wil in latere edities van Passion uitbreiden met bands, zangers en zangeressen, rappers en nog meer DJ's.

De deuren van Club B3, gelegen aan het Beverplein 3 in Sint Pancras, gaan open om 20:00 uur en het feest duurt tot middernacht. De entree kost 5 euro. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom, een ID-kaart is verplicht. Kijk voor meer informatie op Facebook.
Pin It
Bekeken: 3428x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/