Martijn Koning doet het op zijn manier. Een microfoon, een kruk en wat glazen water - meer heeft hij niet nodig om non-stop anderhalf uur los te gaan in stand-up comedystijl. Donderdag 31 mei zal hij zijn rake one-liners en buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid loslaten op Cool in Heerhugowaard.

Razendsnel manoeuvreert Koning door de wereld in zijn hoofd, die afwisselend pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Een rode lijn? Daar doet hij weinig mee. ‘‘Ik doe sowieso iedere avond iets anders. Als ik elke avond hetzelfde doe word ik gek.”

De Volkskrant looft de komiek: “Koning is een komiek waar de fabrikant van ritalin rijk van kan worden. Zo dendert hij van links naar rechts, van achter naar voren. (…) Het publiek is na anderhalf uur net zo bekaf als de komiek. Maar wel heel voldaan."

Koning te rijk duurt van 20:15 tot 21:45 uur. Kaarten kosten 18,50 of
23 euro en zijn verkrijgbaar via coolkunstencultuur.nl of aan de balie in Cool.
Pin It
Bekeken: 2568x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/