Op 2 en 3 juni wordt het terrein van de ijsbaan in Bergen weer omgetoverd tot het kunstzinnige festivalterrein van Woodlands Festival.  De 8e editie van dit festival biedt een gevarieerd programma voor jong en oud.

Verschillende dj's en bands brengen hun beste repertoire op één van de zeven podia en ook de markt met kleine ondernemers vanuit het hele land ontbreekt niet. Bierliefhebbers kunnen terecht bij de speciaalbierbar en om het festivalsfeertje te verhogen worden de beste foodtrucks ingereden. Ook wordt er een heuse schiettent ingericht. Verder zijn er op zaterdag overdag allerlei activiteiten voor de kinderen in de Kidsarea.

Het festival stimuleert artistieke creativiteit en vrijheid. Dit is te merken aan de relaxte sfeer die er hangt, met name op zondag.  Op zondag wordt het festival ook wel 'Moodlands' genoemd waar bezoekers kunnen genieten van onder andere akoestische muziek en reggae.

Op 2 juni is iedereen welkom van 12:00 tot 23:00 uur en op 3 juni van 13:00 tot 22:00 uur. Tickets en meer informatie over het festival is te vinden op woodlandsfestival.nl .
Pin It
Bekeken: 2825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/