Theater- en muziekschool Cool houdt op zaterdag 9 juni de jaarlijkse Open Dag. Cool kunst en cultuur zal zijn deuren openen van 12:30 tot 16:30 uur voor mensen van alle leeftijden, om het aanbod aan cursussen te vertonen en verschillende activiteiten beschikbaar te stellen voor inspiratie.

Leerlingen geven tijdens de Open Dag miniconcerten om te laten zien wat het eindresultaat is van de lessen die ze volgden. Als er mensen nieuwsgierig zijn geworden van de miniconcerten, kunnen ze zelf alle instrumenten uitproberen. Verder zijn er workshops om bij te wonen zoals draaien op een dj-tafel, fotograferen, zingen en verschillende presentaties buiten.

Voor meer informatie, ga naar coolkunstencultuur.nl of vraag naar de brochure bij de servicebalie van Cool. Voor vragen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 072 - 534 76 62.
Pin It
Bekeken: 2544x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/