Elk jaar organiseert Cool in Heerhugowaard activiteiten voor 65-plussers. Zaterdag 21 juli start de nieuwe reeks van Route 65 met het thema 'Het Festival'. Vooruitlopend wordt woensdag 27 juni de prachtige Nederlandse natuurfilm 'De Nieuwe Wildernis' gedraaid.

In één van ‘s werelds dichtst bevolkte landen heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure: de Oostvaardersplassen. Twee jaar lang volgden filmteams de vossen, ijsvogels, herten en de grootste kudde wilde paarden van Europa. Het resultaat is een natuurfilm zoals die nog nooit eerder in Nederland is gemaakt.

Na afloop van de film wordt een typisch Hollands lunchbuffet aangeboden met onder andere groentesoep, boerenomelet, diverse soorten kaas en vleeswaren.

De Nieuwe Wildernis start om 10:00 uur en kijken kost 7 euro. De lunch start aansluitend op de natuurfilm om 12:00 uur en aanschuiven kan voor 13,50 uur. Reserveren kan via coolkunstencultuur.nl en de servicebalie.
Pin It
Bekeken: 2514x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/