De bestuurder van een bestelwagen is vrijdagmiddag van achteren aangereden door een vrachtwagen op de A.C. De Graafweg (N241) tussen Heerhugowaard en Oude Niedorp. Hij is met mogelijk nekletsel naar het ziekenhuis gebracht door ambulancepersoneel.

De bestuurder reed in noordelijke richting over de N241 en wilde rechts afslaan om Oude Niedorp in te rijden. De vrachtwagenchauffeur achter hem merkte dit te laat op en knalde achterop zijn bestelauto. Die schoot vervolgens de berm in. De zeer drassige grond zorgde ervoor dat de bestuurder niet te water raakte.

De flink beschadigde auto, er zat zelfs een kreukel in de zijkant van de laadruimte, is door een berger opgehaald. De vrachtwagenchauffeur mocht weer verder na controle door de politie en het afleggen van een verklaring.
Pin It
Bekeken: 2607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/