De in 2010 geopende kliniek van het Westfriesgasthuis in Heerhugowaard sluit in het voorjaar misschien de deuren. Het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis willen vanaf dan geen zorg meer bieden op de locatie in Heerhugowaard, omdat het niet aan de verwachtingen voldoet. Zo is het volgens voorzitter Arno Timmerman voor veel specialisten niet meer mogelijk om spreekuren in Heerhugowaard te houden en steeds meer mensen uit Heerhugowaard gaan volgens hem naar Hoorn.

Echter staat de sluiting van de locatie in Heerhugowaard nog niet vast. De raad van bestuur heeft advies gevraagd aan de cliëntenraad.  Het definitieve besluit of het ziekenhuis in Heerhugowaard wel of niet blijft wordt genomen als de adviezen gegeven zijn.

Als het ziekenhuis in Heerhugowaard daadwerkelijk gaat sluiten moeten de patiënten uit Heerhugowaard naar Enkhuizen, Hoorn, Volendam of Purmerend verkassen. De klinieken in Enkhuizen en Volendam worden als algemene klinieken gehouden. Hier worden verschillende spreekuren gehouden en worden patiënten geholpen. Het Westfriesgasthuis wil met deze locaties de nadruk leggen op een intensieve samenwerking met huisartsen en andere zorgaanbieders.
Pin It
Bekeken: 4621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/