Het college van Langedijk vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het plan voor de ontwikkeling van de voormalige ‘Madderomlocatie’ in Sint Pancras. Tussen de Gedempte Nieuwesloot en de Benedenweg 136-142 moet een kleinschalig appartementengebouw komen voor senioren, plus twee vrije kavels.

De westrand van Sint Pancras ontwikkelt zich mede door Vroonermeer Noord van een ‘achterkant-’ naar een ‘voorkantsituatie’, met huizen met diepe achtertuinen aan de Gedempte Veert. De nieuwbouw komt onder andere op twee percelen in bezit van de gemeente. Het plan bestaat uit elf appartementen, met maximaal twee bouwlagen plus een kap. Uitgangspunt is dat het parkeren op eigen erf zal plaatsvinden. De woningen worden gasloos en zullen voldoen aan het Woonkeur, dat onder andere inhoudt dat zij levensloopbestendig zijn.

Met het plan voor seniorenwoningen komt gemeente Langedijk tegemoet aan de wens, die geuit werd tijdens een bewonersbijeenkomst in november vorig jaar. In een later stadium zal de gemeente bezien hoe zij de kavels gaat uitgeven. De direct omwonenden zijn inmiddels geïnformeerd over het voornemen van het college. De gemeenteraad buigt zich binnenkort over het plan.
Pin It
Bekeken: 2271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/