Komende maanden wordt het HVC-warmtenet in de Rivierenwijk van Heerhugowaard aangelegd. De werkzaamheden starten maandag 15 april en worden in vijf verschillende fases uitgevoerd.

In de eerste fase, die duurt tot en met juli, legt aannemer MVOI het warmtenet aan langs het fietspad aan de Oostertocht en dan linksaf ter hoogte van de dwarsstraat van de Gouwe. Vanaf daar wordt het netwerk verder uitgebreid onder andere langs de Zaan en het Spui.

Omwonenden ontvangen voorafgaand informatie over werkzaamheden in de straat. Zoals hoe lang het duurt, wat de werkzaamheden inhouden en hoe de werkzaamheden worden afgerond.

Er wordt doordeweeks van 07:00 tot 17:00 uur gewerkt. Bij onverwachte (weers-) omstandigheden kunnen werkzaamheden uitlopen. Meer informatie op warmtenetalkaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/