Donderdagavond had een fietser dubbel pech op de Vondellaan in Heerhugowaard. De jongen ging onderuit bij de Basiusstraat, vlak voor een afslaande automobilist, en werd daarna per ongeluk aangereden. Hij kwam er vanaf met pijn aan zijn voeten en een beschadigde elektrische fiets.

Doordat hij even uit beeld was verdwenen dacht een automobilist, die vanuit dezelfde richting kwam en rechtsaf wilde slaan, dat de jongen al voorbij was en reed verder. Waarom de jongen viel is niet bekend. Mogelijk schrok hij van de auto en gleed hij onderuit op het natte wegdek met zijn versleten achterband.

Het is ook niet duidelijk of de verlichting van de fiets uitgeschakeld was na de val, of dat de fietser zonder licht reed en het daarom niet duidelijk was of hij al was gepasseerd.
Pin It
Bekeken: 3027x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/