Op 8 oktober heeft de Langedijker gemeenteraad het herindelingsontwerp voor de fusie met Heerhugowaard vastgesteld. Dit besluit was direct het startsein van de zienswijze-periode. Hart voor Langedijk/D66 roept iedere belanghebbende op om een zienswijze in te dienen.

De zienswijzen kunnen het gemeentebestuur helpen een goed besluit te nemen tijdens het herindelingsadvies in februari 2020. "Alhoewel wij als partij trots zijn op wat we hebben bereikt met het gelopen participatietraject in de verschillende kernen, zien we ook een groot belang in zienswijzen", aldus fractievoorzitter Floris de Boer: "Ik ben trots op de participatie die we hebben gelopen, maar dit officiële deel van het herindelingsproces is ook essentieel voor het besluit."

Het herindelingsontwerp is digitaal te bekijken via gemeentelangedijk.nl. Hier staat ook informatie over de verschillende mogelijkheden voor het indienen van zienswijzen.
Pin It
Bekeken: 2870x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/