Uit cijfers van de politie Noord-Holland en het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat in de regio groot Alkmaar agenten in 2019 bij 3556 van de 4258 incidenten binnen 15 minuten ter plaatse waren, een score van 83 procent.

Het jaar daarvoor, 2018 dus, lag zowel het aantal incidenten als het percentage waarbij de politie er binnen een kwartier was, hoger. Er waren 4500 meldingen en in 86,7 procent van de incidenten waren agenten binnen vijftien minuten ter plaatse.

Incidenten in Bergen werden slechts in 73,8 procent van de gevallen op tijd bereikt, in Heiloo en Langedijk gaat het om 80,1 procent, Alkmaar scoort 84,3 procent en Heerhugowaard 87,7 procent. Overigens is het kwartier waar van uit wordt gegaan geen wettelijke norm, maar gaat de politie daar zelf van uit.
Pin It
Bekeken: 1729x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/