De Waardse fractie van D66 roept via het eigen Twitterkanaal op om te stoppen met vergaderen. De tweet lijkt vooral gericht aan de gemeenteraden van Heerhugowaard en Langedijk en aan de betreffende gemeentes. Ook de provinciale fractie van D66 wordt getagd.

De reden voor de oproep lijkt ingegeven door de beslissing van de WHO, de World Health Organisation om de coronauitbraak te claassificeren als een pandemie, oftewel een epidemie op wereldwijde schaal. Die beslissing wordt gebracht als 'Breaking', vergezeld van de hashtag #stopvergaderen.
Pin It
Bekeken: 3220x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/