Woensdagavond hebben de gemeenteraden van Heerhugowaard en Langedijk besloten het voorstel voor een bestuurlijke fusie te steunen. De eerste politieke partijen die daar zichtbaar op inspringen zijn de Senioren Heerhugowaard en Senioren Langedijk.  De lokale partijen kondigen aan nog intensiever samen te gaan werken onder de naam Senioren Dijk en Waard.

Bestuursvoorzitter Peter van der Horst van Senioren Heerhugowaard laat weten uit te kijken naar de gezamenlijke toekomst: "We gaan meteen met de nieuwe naam aan de slag, en nu de volgende fase van de bestuurlijke fusie begint, ligt ook een fusie van beide partijen voor de hand. Bij de komende verkiezingen zal daarom één lijst met kandidaten uit beide gemeentes worden opgesteld waaruit de vertegenwoordiging van het nieuwe Dijk en Waard kunnen worden gekozen."

De Senioren Langedijk heeft twee zetels in de raad, de Waardse collega's hebben er vijf. Dat betekent dat de lat bij de verkiezing op minimaal zeven ligt. Maar dat gaat niet ver genoeg. "Onze interne ambitie ligt hoger, we gaan voor meer zetels dan dat in de nieuwe raad", laat Van der Horst weten.
Pin It
Bekeken: 2461x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/