Omdat het gemeentehuis van Heerhugowaard geen vrije inloop heeft tijdens de corona-lockdown, wordt veel meer gebruik gemaakt van het digitale gemeenteloket en dat kan het systeem niet altijd aan. Vooral tussen 11:00 en 12:30 uur gebeurt het regelmatig dat online formulieren niet beschikbaar zijn.

De gemeente vraagt om geen melding te doen als het systeem hapert, er wordt zo snel mogelijk een oplossing gezocht. De leverancier is op de hoogte en heeft een aantal maatregelen genomen, maar er is nog geen zicht op een definitieve oplossing. "We willen u vragen wanneer het niet lukt, dit op een ander tijdstip nog eens te proberen. Dit kan in principe de hele dag."

Voor digitale aanvragen die niet kunnen worden uitgesteld, kan ook gebeld worden via 14 072. U hoeft het niet te melden wanneer een formulier niet bereikbaar is.
Pin It
Bekeken: 2227x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/