FC Marlène kan de komende twee seizoenen blijven beschikken over Mohamed Attaibi. De ervaren zaalvoetballer en de club kwamen zaterdag een contractverlenging overeen voor twee jaar. Attaibi hoopte dit jaar voor de play-offs te gaan voordat de coronacrisis roet in het eten gooide. "Het voelt als onafgemaakt". Nu is het twee seizoenen 'nieuwe ronde, nieuwe kansen'.

De 32-jarige international uit Amsterdam kwam in 2018 over van 't Knooppunt en bleek de afgelopen twee jaar een belangrijke schakel in het team van de blauw-witten. Vorig seizoen werd Attaibi zelfs uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie Zaalvoetbal. Hij kwam eerder al uit voor ASV Lebo, AORC, FCK De Hommel en Hovocubo en speelde in België twee jaar voor FK Antwerpen.

Voor de 94-voudig international zijn de vooruitzichten op de play-offs een belangrijke reden om te blijven bij de ploeg van coach Carlo van der Waals. "Ik had al niet de intentie om weg te gaan want het voelt vertrouwd bij FC Marlène. We waren al met iets moois bezig, maar door het stopzetten van de competitie voelt het als onafgemaakt, dus ik wil hier zeker nog blijven om prijzen te pakken. Daarbij staat de club organisatorisch goed en hebben wij een uitstekende selectie waar een hoop toekomst in zit. Ik ben blij dat ik daar de komende twee jaar nog deel van mag uitmaken."

Na het 'pensioen' van keeper Peter Rozenbeek en de transfer van Nigel Wijdenbosch, beseft Attaibi dat hij samen met de teruggekeerde Amir Molkarai een van de ervaren spelers is. "Wij vormen het ervaren blok en dat er van ons wat verwacht wordt, daar loop ik niet voor weg. Het belangrijkste is dat we met z'n allen dezelfde kant op willen en ik ben ervan overtuigd dat dit met deze groep gaat lukken." (foto: DP Sportfotografie)
Pin It
Bekeken: 1090x