Gerard Rep van CDA Langedijk heeft het college van B&W vragen gesteld over de situatie op de Voorburggracht in Oudkarspel. Auto's rijden er volgens hem veel harder dan 30 km/u, en ondanks het verbod rijden er nog veel te veel vrachtwagens. Vooral de kruising Zaagmolenweg - Voorburggracht acht Rep levensgevaarlijk voor kinderen.

Op zijn vraag hoe de 30 km/u gehandhaafd wordt, antwoordde het college dat dit een taak van de politie is. Wel zijn er wegmarkeringen, snelheidsborden en de snelheidsmeter die een 'smiley' laat zien wanneer je je aan de snelheid houdt.

De vragen waren onderdeel van een debat over de toekomst van de Voorburggracht. Gemeente Langedijk gaat er vanuit dat het werk aan de straat in Oudkarspel in het derde kwartaal van 2021 zal zijn afgerond.
Pin It
Bekeken: 1596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/