Het tweedaagse muziekfestival Heerhugowaard Live eind september gaat dit jaar niet door. Na maandenlange onzekerheid over de toestand van de COVID-19-pandemie en de maatregelen die daarmee gepaard gaan, heeft de organisatie besloten om de editie 2020 definitief af te gelasten. Dat is gebeurd na overleg met de gemeente en de artiesten.

Dit jaar zouden Jeroen van den Boom, de Edwin Evers Band en de Golden Earring naar de festivaltent op ijsbaan 't Kruis komen. In overleg met de artiesten is besloten de complete programmering door te schuiven naar vrijdag 24 en zaterdag 25 September 2021. Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de editie 2021.

De organisatie heeft vrijdag een e-mail over het uitstel verstuurd aan iedereen die een ticket had gekocht en houdt het publiek verder via de website en social media op de hoogte.
Pin It
Bekeken: 1906x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/