Op advies van de GGZ Crisisdienst is een vrouw uit Schoorl opgenomen vanwege psychische problemen, nadat ze zaterdag werd aangehouden voor het meermalen verstoren van de openbare orde. Dinsdag liet wijkagent Bas Wijnen dit weten via Twitter.

De vrouw kon zaterdagochtend haar auto niet kwijt omdat alle parkeerplekken bezet waren. Ze zocht een geparkeerde auto uit en belde een takeldienst om deze weg te laten halen. De medewerker van het takelbedrijf wilde vanzelfsprekend niet meewerken. De vrouw betaalde de man netjes omdat hij anders voor niets was gekomen.

's Middags kreeg de politie diverse meldingen van overlast door de vrouw. Eind van de dag was de maat vol toen ze meerdere noodknoppen bij een tankstation indrukte. De Schoorlse werd aangehouden door de politie en na beoordeling van de GGZ Crisisdienst werd ze opgenomen.
Pin It
Bekeken: 2441x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/