Aan de waterkant van Noordhollandsch Kanaal in Koedijk liggen dinsdag bloemen ter herdenking van de verongelukte brandweerduiker John Impink. Op deze plek kwam dit lid van het Heerhugowaardse korps op 4 augustus 2014 om het leven na een succesvolle redding van een automobilist uit het kanaal. De bloemen zijn van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, waar het korps onder valt.

Tijdens de jaarlijkse Nationale Brandweerherdenking in Schaarsbergen wordt hij sinds zes jaar herdacht, samen met alle andere brandweerlieden die tijdens hun brandweerwerk om het leven kwamen. Tegelijk staat dan het Heerhugowaardse korps stil bij de dood van hun collega.

De eerste vijf jaar was er jaarlijks een speciale herdenking op de onheilsplek. Inmiddels is dat eens in de vijf jaar. Wel worden er elk jaar bloemen gelegd.
Pin It
Bekeken: 1358x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/