In de nacht van maandag op dinsdag is de politie van Houten een pand binnengevallen waar vermoedelijk illegaal gegokt werd. Dat bleek ook zo te zijn. In totaal zijn twaalf mannen van 24 tot en met 52 jaar oud opgepakt, waaronder een Heerhugowaarder. Er werd 10.000 euro cash in beslag genomen. Bovendien werden de twaalf later op de dag heengezonden met een boete van 195 euro, voor het overtreden van de 1,5 meter coronaregel.

Naar aanleiding van het illegaal gokken roept de politie inwoners op om waakzaam te zijn voor 'ondermijnende criminaliteit', oftewel vermenging van de onderwereld met de bovenwereld middels fraude, witwassen, georganiseerde hennepteelt, heling, mensenhandel, maar ook illegaal gokken. Bij spoed kan 112 gebeld worden, anders 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1232x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/