Ossa houdt vandaag, zondag 23 augustus, van 13.00 tot 16.00 uur een open dag aan de Westdijk 12 in Heerhugowaard. De roeivereniging opent de deuren voor iedereen die interesse heeft in roeien. Uiteraard is er ook gelegenheid zelf in de boot te stappen om te ervaren hoe alle spieren worden aangesproken bij het roeien.

Ossa biedt verschillende mogelijkheden binnen de vereniging, voor elk sporttype. Naast de diverse cluburen zijn er toertochten voor de recreant, aanvullende trainingen voor de conditieroeier en wedstrijden voor de roeier met ambities.

Tijdens de open dag zijn de botenloods en de gezellige kantine open, maar ook het krachthonk. Deze ruimte is een aanvulling op de roeisport. Zo kunnen leden bij Ossa ook indoor- en krachttraining volgen. Daarnaast staan leden klaar om vragen te beantwoorden en ervaringen te delen onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers.

Wie de smaak te pakken krijgt na een proefvaart, kan daarna leren roeien in 20 lessen. Dan leren de nieuwelingen alles van de onderdelen van de boot, het roeien zelf tot de stuurmanskunst met bijbehorende commando’s.

Wie niet in de gelegenheid is om naar de open dag te komen, kan een gratis proefles aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op rvossa.nl
Pin It
Bekeken: 1498x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/