De Nazomerfeesten van Sint Pancras gaan ook dit jaar door. In de lange weekenden van 4 en 11 september zijn er in het dorp allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Alles coronaproof natuurlijk. Traditioneel wordt afgetrapt met de 'Lawaaioptocht' voor kinderen onder 13 jaar oud. De afsluiter is een wandeltocht van de Historische Vereniging Sint Pancras met weetjes, hapjes en drankjes onderweg.

Zaterdag 5Ā  september staan op het programma een viswedstrijd, peuterochtend en lasergamen, en zondag 6 september een fietstocht en voor genodigden een muzikale middag.

Vrijdag 11 september gaan de nazomerfeesten weer verder met 'Fiets ā€˜m dā€™r Deur', een spannende wedstrijd met waterfietsen, en de Nazomer Kidsrun. Zaterdag 12 september is het tijd voor de Steppenrace en zondag de 13e wordt dus afgesloten met een smakelijke en informatieve wandeltocht.

Meer informatie is te vinden op nazomerfeesten-sintpancras.nl.
Pin It
Bekeken: 1561x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/