Zaterdagmiddag is een jongen uit Heerhugowaard beroofd op de Middenweg in zijn woonplaats. Tussen 14:30 en 14:45 uur fietste hij ter hoogte van de Bickerstraat op het fietspad, toen hij tegen zijn achterwiel werd getrapt en onderuit ging. De overvaller graaide vervolgens in de zakken van de jongen en ging er met zijn telefoon en pinpas vandoor. Via de Facebookpagina "Je bent Heerhugowaarder als..." doet het slachtoffer een getuigenoproep.

De overvaller was een Noord-Afrikaanse jongeman van zo'n 16 tot 20 jaar oud, tussen de 1,80 en 1,90m lang en had een snorretje. De dader droeg een zwarte hoodie en zwarte broek, en hij reed op een grijs-blauwe herenfiets. Het slachtoffer droeg een zwarte broek, rood t-shirt, zwarte jas en reed op een bruine herenfiets.

Wie meer denkt te weten over de overval, wordt verzocht contact met hem op te nemen. Wie geen lid is van de Facebookgroep, zou dat kan - hier - kunnen doen.
Pin It
Bekeken: 1572x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/