De jaarlijkse Langedijker Streekmarkt op 12 en 13 september bij Wijndomein de Koen gaat toch niet door. Eigenaar Pieter de Boer laat aan mediapartner NH Nieuws weten dat zijn bedrijf uiteindelijk niet aan alle voorwaarden heeft kunnen voldoen.

De teleurstelling bij de organisatie is groot, vertelt de eigenaar van Wijndomein. "We hebben geprobeerd de markt door te laten gaan door alternatieve plannen, zoals eenrichtingsverkeer, een ruimere opstelling van de kramen en meer toezichthouders, in te dienen", zegt De Boer. "Helaas mocht het niet baten". De gemeente heeft, ondanks de buitenlocatie en de ruime wandelroutes, besloten dat de alternatieve plannen geen garantie bieden voor een 'veilig' evenement.

Er is volgens De Boer veelvuldig contact geweest met de gemeente. "We hebben veel telefonisch overleg gehad met de gemeente Langedijk. We ontvingen stapels formulieren met voorwaarden en eisen, waar we uiteindelijk niet aan konden voldoen."

Hij hoopt dat de markt in 2021 wel door kan gaan. "Volgend jaar beter, hopen we. Wij zien iedereen graag volgend jaar weer, zodat we er dan een mooie en gezellige streekmarkt van kunnen maken."
Pin It
Bekeken: 1408x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/