Je zou het in deze tijd bijna vergeten, maar een goed boek is nog steeds een lust voor het brein. Maar welk boek dan? Ton de Kruyff neemt er iedere week een aantal onder de loep en wordt daarbij bijgestaan door Ria Kostelijk in de podcastserie Mens en Boek. In deze aflevering 'Pas op! Dit is een boek vol monsters' van Guido van Genechten en een bespreking van de verfilming van 'Three Billboards outside Ebbing Missouri'.

In 2015 verklaarde regisseur en scenarist Martin McDonagh dat hij Three Billboards Outside Ebbing, Missouri wilde verfilmen met Frances McDormand als hoofdrolspeelster. Begin maart 2016 werden Woody Harrelson en Sam Rockwell gecast. De opnames gingen op 3 mei 2016 van start in Sylva (North Carolina) en duurden 33 dagen. De film heeft de nodige prijzen gewonnen.

De prentenboeken van Guido van Genechten worden verkocht in meer dan 30 landen. Zijn absolute bestsellers zijn Omdat ik zoveel van je hou, Het grote billen-boek en Rikki, maar dit is een boek vol MONSTERS: kleine, walgelijke, gillende, doodenge monsters! Voor echte monsterliefhebbers dus, maar ook voor beginnelingen in de monsterkunde vanaf 4 jaar.

Mens en Boek is iedere maandag om 6 uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en Bibliotheek Langedijk.
Pin It
Bekeken: 613x