Twee tieners hebben woensdagavond een 12-jarige jongen achtervolgd vanaf de Middenweg en op de Godfried Bomansstraat geprobeerd te beroven. Ze gingen er vandoor toen twee vrouwen op de fiets voorbij kwamen. De politie van Heerhugowaard is op zoek naar getuigen, met name de twee fietssters.

Het slachtoffer fietste tussen 18:00 en 18:20 uur over de Middenweg langs het Shell-tankstation richting Middenwaard. De daders stonden bij de bushalte en besloten hem op de fiets te achtervolgen. De jongen vluchtte via de Genestetlaan, de P.C. Hooftlaan en fietste van daar rechts langs kindcentrum De Paperclip richting de Godfried Bomansstraat. Daar achterhaalden de twee tieners hem en probeerde zijn spullen af te pakken. Op het moment fietsten net twee vrouwen langs. De jonge overvallers gingen er toen via de Gezellestraat vandoor.

Een van de daders is 12 tot 14 jaar oud, getint en had zwart haar. Hij is ongeveer 1,55m lang, met normaal postuur. De andere dader is blank, 13 of 14 jaar oud, rond 1,70m lang en slank. Hij droeg zijn blonde haar opzij en heeft een pukkelig gezicht. Een van twee jongens reed op een witte herenfiets.

Wie meer denkt te weten over deze poging tot beroving, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 3495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/